Jorin en Sylvia's Big Trip

Hot hot hot!

Yessss! Daar zijn we dan: Kuala Lumpur Malaysia! Na 2 dagen reizen en een nachtje op het vliegveld van Guangzhou in China te hebben doorgebracht (geen aanrader! er zaten leuningen op de stoelen: zittend slapen is best lastig) zitten we nu in (nee he:)CHINATOWN Kuala Lumpur. Even niet goed opgelet waar het hostel zat... ('centraal' klonk goed) Maar we zijn hier nog een dagje en dan vertrekken we morgen richting het noorden, ofwel de stranden! We zijn naal het harde werken/reizen wel aan 'vakantie' toe..! En we willen jullie niet jaloers maken, maar toch even: It is gonna be a WARM Christmas for us! Het is hier heerlijk! Van cold cold cold (Mongolia) naar de warmte van het zuiden. Tibet was ook warm, (echt!) maar hier is hethelemaaltop!Jorin vind het zelfs iets te (benauwd), dus gaan we snel naar de zee. Verder hebben we de highlights van Kuala Lumpur een beetje bekeken, nou ja vooral van buitenaf, want niet bijster interessant. Als iemand leuk wil shoppen: Kuala Lumpur komt na Beijing op de 2e plaats in Azie, tot nu toe dan (heb ook goede hoop voor Bangkok!)Ik betreur weer stiekemdat we aan het backpacken zijn, want het is hier ook al supergoedkoop... Doen ze expres: echt afkicken alsvoormalig shopaholic hierzo!Er gaat trouwens wel een pakket naar NL morgen. Want wie heeft er nog winterjassen en mutsen e.d. nodig hier!?Foto's komen binnenkort!

Advertentie: TE KOOP: 2 warme groene legerjassen maat L en XLvan het merk Slika, slechts 1 maand en 5 dagen zeer intensief gebruikt en toch ZGAN! Multifunctioneel: Jas, slaapzak, kussen entent (dames de L valt zeer ruim uit!) in een! Worden over ruim 3 maanden verwacht aan Jorins adres in Meppel(Maart kan best koud zijn), ivm zeepost. We willen nog naar Australie, dus gelieve een goed bod te plaatsen.

Cool

Reacties

Reacties

jan

Ik mag aannemen dat het per opbod wordt verkocht?
Dan wil ik het openingsbod plaatsen van 25 euro.Ja ik weet het, het is een beetje aan de zuinige kant maar dat is altijd met een openingsbod.
Verder beginnen er toch meer tropische bomen de grond uit te komen dan verwacht, het is hier uitermate zacht voor de tijd van het jaar, zelfs hier en daar groeit een klaproos.
Jullie gaan dus nu echt genieten van de warmte, komt gewoon vreemd over.
Er werden er hier al weer een paar erg zenuwachtig hoor. Het duurt te lang zeggen ze steeds, gelukkig heb ik meer geduld en probeer het een beetje goed te praten, kinderen blijf groot genieten en neem maar een lekkere coctail in die strandstoel en laat de rekening maar naar Meppel sturen.
greeeeeetz igsdbj.

jan

Oeps, vergeten , we blijven nog even zoeken naar het telefoonnummer van Corina en Marcel in Brisbane, australie.

Roma

Hoi kiddos! Syl,ik bied 100 euro,pik maar van mijn rekening;de jas laat maar zitten!in Polen zijn ook lente temperaturen.Heerlijk,de warmte,ga liever zweten dan let my ass freeze off!Blijf genieten;hoop dat jullie je gezond voelen en blijven,lefs,mama

Jolanda

Fijn weer wat te horen,heerlijk lekker warm daar,ik ben JALOERS!Ben benieuwd naar jullie foto's,ook nog meer van Tibet?Als jullie toch de jassen opsturen kun je toch ook nog wat leuke dingen kopen en tegelijk meesturen!Geniet op het strand,heerlijk.
Dikke kus Jolanda en ook van Jalisa!

Jolanda

He Jorin,wel erg jammer voor jou dat je nu zo ver weg bent,mis je al die enorm leuke kerstliedjes op de radio!Of was jij nou diegene die het over kerstliedjesterreur had?

Monique Peters

Geweeeeldige vakantie wat jullie doen, en hele leuke site, groetjes Monique

Teymur

heeey jongens ik wou even zeggen niet mijn muts verkopen!!!!


want het is hier nogal heeeeel koud.

Groetjes uit Holland xxx

Jorin

Haa!

Ja moeders die mis ik helaas niet want ze draaien ze hier ook en Syl zingt ook steeds die akelige liedjes haha! Beetje raar zo onder de palmbomen die kerstmuziek. En nee hoor Teymur je muts sturen we ook terug naar NL! Dus die kun je dan weer lekker zelf gebruiken! :) Duurt nog wel even voordat ie er is! Bedankt voor het lenen!! Oh en mam, souvenirs durven we niet op te sturen, schijnt af en toe niet aan te komen!

Kusjes van ons!

Ps binnenkort uploaden we wel weer wat foto's ook van tibet! Zitten nu steeds met k*t internet.

Janek

Hello Kittiens!! ;))) the google translator makes crap story out of your trip, so will not use it anymore ;P
Have fun, enjoy and see you in 3 weeks!

Melanie

Lekker hoor de warmte in. Pff zou ik ook wel willen, hoewel Madrid ook aangenaam was (geen bikiniweer maar toch). Mail daar later meer over Syl, was top in ieder geval. Veel plezier beide, geniet van de zon, het strand en de mooie dingen. Jorin, strakjes kan je lekker verkoeling zoeken in de zee, heerlijk!!!

Ben benieuwd naar de foto's.

xx

Marianne

Wat beleven jullie toch 'n fantastische vakantie!! Ik lees met het grootste plezier jullie verhalen. Ook geweldige foto's. Heel veel warmte gewenst.

Rolf!!

Top dat jullie nu kunnen genieten van het mooie weer ... ik ben jaloers ... omdat ik hier al zo'n 4 plu's heb versleten i.v.m. het pokke weer ... Hahahaha
Blijf genieten ... enjoy!!

Groet'n Rolf!!

Yvonne en Gerard

Hallo,jongelui jullie beleven zo heel wat ,leuk hoor om zo jullie te volgen Hebben inmiddels ook Corina haar telef; nummer ,maar dat zal mam wel aan jullie door spelen.we hebben in middels ook een kleinkind erbij Harold en Ruerdtsje hebben een dochter Nijnke groetjes van ons geniet er lekker van .Ik hoop dat jullie nog bij Corina komen

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!